Història

logo historia

 

constitucio 18911891- Naixament

La nostre Societat es crear el 27-1-1891, amb el nom de Societat de Caça i Pesca de Manlleu. Al 1914 es va canviar el nom per el de Foment Recreatiu de Pescadors de Manlleu, separant la caça de la pesca.CONSTITUCIo 1916

 

 

 

 

19CONSTITUCIO 1925 ACTA25, Nou Nom.

El dia 23 d'Agost de 1925,es canviar el nom per "UNIO DE PESCADORS DE CANYA DE MANLLEU" sen el seu president el Sr. Albert Capdevila i Camps.El dia 29 d'agost de 1925, quedaba legalment inscrita al Gobern Civil de la provincia de Barcelona.La Junta directiva estaba formada per:President: Albert Capdevila i Camps  Vice-President: Jaume Puigví  Tresorer: Francesc Cavalleria  Secretari: Josep Casany Fontseré  Vice-secretari: Joan Ausiró  Vocals: Francesc Tort i Josep Segura. Varen tenir una activitat intensa, cel·lebrant l'Assamblea Anual sense interrupcions, any rera any, fins l'arribada de la Guerra Civil, que truncà momentàneament la seva activitat. El 30 de Maig de 1937 va tenir lloc l'ultima assamblea.

El seu últim president va ser el Sr. Francesc Baulenas.

 

 

CONSTITUCIo 1946 11946, després de la guerra

La Guerra va fer desaparèixer moltes coses, però la nostre Societat va continuar endavant una vegada acabada, i així el dia 1 de Juny de 1946, sota la Presidència del Sr. Josep Rierola Isern, i amb el nom de "SOCIETAT ESPORTIVA DE PESCADORS DE MANLLEU", continuava endavant.

La Junta estava constituïide per:

President: Josep Rierola Isern  Vice-president: Josep Mir Costa  Tresorer: Joan Riera Vilardell  Secretari: Teodoro Torra Oriol  Vocals: Antoni Pou Solá i Benvingut Solá Pujols

 

 

Etapa Actual:

Actualitat: Al entrar al nou Mileni, la nostra Societat està plena de vida i oberta a tots els seus Socis. És una Societat participativa, on es potència sobremanera als Infantils i es cuida als Veterans i compromesa en tot moment amb el medi ambient. És una Societat oberta a qui vulgui entrar a formar part d'ella, a qui vulgui gaudir de la natura tot practicant el noble esport de la pesca sense mort.

 

La Junta actual (any 2023) está formada per:

President  Santi Sadurní Hernando, Vicepresident  Joan Vinyolas Cotonat, Tresorer  Albert Prat Bori, Secretari Joan Currius Farres, Delegat de Riu: Rafael Arroyo Herrero, Vocals:  Joan Rafart Nogue, Josep Oliva Farrés,  Antoni Liébana Morales.